Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

18 Ocak 2009 Pazar

AK Parti Ladik adayi aciklandi

AK Parti Ladik adayı açıklandı


AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca 17 ilçe belediye başkan adayı, yüzlerce partilinin katımıyla açıklandı.


AK Parti, 29 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da ilçe belediyelerinde başkan adaylarını belirledi. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yüzlerce partilinin katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kampanya döneminde adaylara uyarılar yapan Yılmaz, adaylardan israftan kaçınmaları, çevre ve gürültü kirliği yapmamalarını istedi. Rakiplerin asla küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, demokratik ortamda seçim çalışmalarının yürütülmesinin önemini vurguladı.


AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, parti genel merkezinde ciddi bir çalışmanın yürütüldüğünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gece-gündüz demeden çalışarak en iyi adayı belirlemeye çalıştığını belirti. Akyüz, "Hizmette bulunan ve aday gösterilmeyen başkanlarımıza cani yürekten teşekkür ediyoruz. Onların yaptıkları çalışmalar ülkemize halkımıza büyük kazanımlar getirdi. Yerel seçimlerde adaylarımızla tüm belediye başkanlıklarını yeniden kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Toplantıda AK Parti Samsun Milletvekilleri Fatih Öztürk, Ahmet Yeni ve Mustafa Demir de birer konuşma yaptı. Daha sonra Ali Akyüz, tek tek belediye başkanlarının ismini okudu ve tanıttı. Törende renkli görüntüler de yaşandı. Destek verdikleri belediye başkan adayının yanında olmak isteyen sevenleri salonu coşturdu. Çalınan müzik eşliğinde göbek atan bayanlar, dakikalarca oynadı. Adayların açıklanmasının ardından ise tüm adaylar el ele tutuşarak partilileri selamladı.

AK Parti'nin Samsun ilçe adayları ise şöyle: “Süleyman Kaldırım(İlkadım), Adem Bektaş(Atakum), Osman Genç(Canik), Hüseyin Dündar(Çarşamba), İbrahim Sadık Enis(Vezirköprü), Zihni Şahin(Bafra), Ahmet Yirmibeşoğlu(Terme), Murat İkiz(Havza), Hasan Togar(Tekkeköy), Bahri Kesici(Kavak), Halil Akgül (Salıpazarı), İbrahim Yüce(Asarcık), Radi Şen(Yakakent), Mustafa Beril(Ayvacık), Sadi Uyar(Alaçam), Kemal Kaplan (Ladik) ve Osman Topaloğlu(19 Mayıs).”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder