Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

5 Nisan 2010 Pazartesi

Akdağ Samsun'u hareketlendirecek

Akdağ Samsun'u hareketlendirecek
05 Nisan 2010 Pazartesi

Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Mustafa Yavuz, geçtiğimiz aylarda Lâdik İlçesi'nde faaliyete giren Akdağ Kayak Merkezi'nin bölge ile beraber Samsun'a da hareketlilik kattığını ifade ederek, tesisin seneye daha çok ilgi çekeceğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda Lâdik İlçesi'nde faaliyete giren Akdağ Kayak Merkezi'nin bölge ile beraber Samsun'a da hareketlilik kattığını dile getiren Yavuz, "Akdağ Kayak Merkezi'nin açılışının sezon ortasına denk gelmesi nedeniyle, firma sahipleri pek reklâm ve tanıtım yapamadı. Tabi bu insanları buraya çekmekte olumsuz yönde etkiledi. Fakat buna rağmen son dönemde özellikle hafta sonları tesis yoğun ilgi gördü ve tesis bölgeye önemli derecede hareket kazandırdı. Önümüzdeki sene bu yoğunluğun daha da fazla artacağı kanaatindeyim. İnsanların bölgeyi tanıması ile beğeni ve ilgi kesinlikle artacaktır" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder