Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

5 Şubat 2010 Cuma

TSO'dan LAYSİAD'a tam destek

TSO'dan LAYSİAD'a tam destek
05 ŞUBAT 2010 CUMA

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, Akdağ kayak tesislerinde kafeterya yapıp, işletmeciliğini yapacak olan LAYSİAD'ın ayrıca Hamamayağı Termal Kaplıca Tesisleri'ni alma girişimlerine tam destek verdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında kabul etti.

Ziyarete ayrıca Ladikli olan LAYSİAD üyesi Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil ile Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan da katıldı.

Genel Merkezi Samsun'da bulunan Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Başkanlığını yürüten Mehmet Karamangil, çalışmaları ve projeleri hakkında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu bilgilendirdi. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'ın da bulunduğu ziyarette konuşan LAYSİAD Başkanı Mehmet Karamangil, Ladik ilçesinde belediyeye ait olan Hamamayağı Termal Kaplıca Tesisleri'ne talip olduklarını açıkladı.

Bugüne kadar bir türlü istenilen verimin alınamadığı Hamamayağı Termal Kaplıca Tesisleri'ni işletecek bilgiye ve beceriye sahip olduklarını belirten LAYSİAD Başkanı Mehmet Karamangil, "Hedefimiz Hamamayağı Kaplıca Tesisleri'ni alarak 5 yıl içinde 40 milyon TL yatırım yapmak. Tesislerin mevcut yapısı ilkel. Bu yapıyı tamamen değiştirip, modernize ederek yatırıma dönüştürmek amacındayız. Tesisleri aldığımız takdirde ilk etapta 100, daha sonra 200 tane devremülk ve 200 yataklı otel, sosyal tesis, kür havuzları, spor merkezi yapacağız. Bu bir kurumsal hadisedir. Herkesin de bize desteğini bekliyoruz. Tüm amacımız böylesi güzel bir yeri güçbirliği içinde Türkiye'nin en gözde mekanlarından biri haline getirmek" diye konuştu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, LAYSİAD'ın Hamamayağı Tesisleri'ne talip olma girişimlerine tam destek vereceklerini belirterek, "Sizin bu birlikteliğiniz, güçbirliğiniz Samsun için büyük bir şanstır. Birlikten kuvvet doğar anlayışı ile kurulan LAYSİAD'ın çalışmaları beni de heyecanlandırdı. Bilindiği gibi Samsun , Türkiye'de hava, kara, deniz ve demir yolu ağına sahip olan üç ilden birisi. Böyle bir ulaşım lojistiği olan şehrimizde, böyle bir projenin oluşumu muhteşem olur. Ladik Kayak Merkezi ve Kaplıca tesisleri projelerinin hayata geçmesi Samsun turizmini patlatır. Şahsım ve yönetim kurulum adına size desteğe hazırım" dedi.

Photobucket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder