Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Şubat 2010 Cumartesi

LADİK İLÇEMİZ'DE SYDV YARDIMLARI

LADİK İLÇEMİZ'DE SYDV YARDIMLARI
13 Şubat 2010 Cumartesi


Ladik ilçemiz'de ihtiyaç sahibi 70 yaşındaki bir kişi ve eşi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ev yaptırıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Akpınar Mahallesinde oturan Rıfat Tüydü (70) oturduğu evin kirasını ödeyemediği ve geçim zorluğu yasadigi icin kaymakamlığa başvurdu. Bunun üzerine ilçe SYDV tarafından yapılan girişimler sonucu Tüydü'nün ihtiyaç sahibi olduğu belirlenince, eşiyle oturabileceği bir ev yapılması için çalışma başlatıldı.

Aileye 4 odalı bir ev yapılması için başlatılan çalışmalardan memnun olduğu beliren yaşlı adam, 4 çocuğu olduğunu, ancak onların de ekonomik durumlarının iyi olmaması nedeniyle kendisine yardımcı olamadıklarını söyledi.

TEK DAYANAĞI AYLIĞI

Tek geçiminin 3 ayda bir aldığı 240 TL yaşlılık aylığı olduğunu belirten Tüydü, "Allah devletimizden razı olsun, 70 yıl sonra bir eve kavuşacağım bu yasadigim duygulari anlatamam" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder