Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Şubat 2010 Cumartesi

Samsun dünya ile birlikte

Samsun dünya ile birlikte
13 Şubat 2010 Cumartesi


Samsun Valiliği İl Özel İdaresi ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katıldığı 14. EMİTT-2010 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda yer alan Samsun stantı, yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlıyor.

İstanbul Beylikdüzü fuar alanında 11-15 Şubat 2010 tarihleri arasında açık kalacak olan EMİTT-2010 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na, dünya turizm sektörü alanında birçok ülkeyi ağırladı. Samsun'un da tanıtımının yapıldığı fuarda, Samsun'u turizm anlamında tanıtmak amacıyla Ladik, Havza, Tekkeköy, Yakakent, Vezirköprü kaymakamlıkları da ilçelerin tanıtımı için çok sayıda tanıtım kitapcığı ve buroşür dağıttı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Mısır'ın Turizm Bakanı Zoheir Garranah ile birlikte açılışını yaptığı Fuar alanını gezerken uğradığı Samsun standında hatıra fotoğrafı çektirdi.

SAMSUN'A HİZMET ETMENİN ONURUNU TAŞIYORUM

İstanbul Valisi Muammer Güler de stanta uğrayarak, "Üzerimizde Samsun'a hizmet etmenin onuru var” dedi. Güler, “EMITT Fuarı hem iç hem de dış turizm açısından Türkiye için bir fırsattır. EMITT Fuarı, yaklaşık 60 ülkeden 3 binin üzerinde katılımcıyı İstanbul'da buluşturmaktadır. Bu anlamda Samsun'un burada görmekten, Samsun standına gelmekten Ladikli hemşerilerimizle beraber olmaktan ve arkadaşlarımı görmekten çok büyük bir mutluluk duydum. Samsun'a özlemimiz var. Samsun'a olan ilgimiz her zaman devam ediyor. Samsunluların vefa duygusunu her zaman görüyor ve hissediyorum. Samsun Valisi olarakda İstanbul Valiliğine geldiğimiz için da Samsun'un bizde ayrı bir yeri vardır. Samsunun en iyi şekilde tanıtılmaya çalışıldığı bu stantta olmanın da ayrıca mutlulugu içindem. Buradan bütün Samsun'a selam olsun” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder