Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

25 Şubat 2010 Perşembe

Jolly Tur'da Yaz Tatili Kampanyası

Jolly Tur'da Yaz Tatili Kampanyası
25 Şubat 2010 Persembe

Jolly Tur'da yaz tatili için erken rezervasyon fırsatları şimdiden başladı.

Ergün Turizm ve Seyahat Acentesi, Samsun'lu vatandaşların 8 Mart'a kadar sürecek olan kampanyaları kaçırmaması için çağrıda bulundu. Ergün Turizm ve Seyahat Acentesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeyma Odabaş, acenta olarak Jolly Tur'un Samsun'daki ilk ve tek yetkili acentesi olarak gerçekleştirdikleri kampanyalar hakkında bilgiler verdi. 8 Mart'a kadar süren kampanya kapsamında yüzde 40 indirim fırsatlarının olduğunu belirten Odabaş, kredi kartına 12 aya varan taksit imkânı olduğunu söyledi.

AKDAĞ TURU BAŞLADI

Odabaş ayrıca Türkiye'nin birçok yerinin yanı sıra yeni hizmete açılan Lâdik Akdağ Kış Spor Tesisleri'ne de turlarının başladığını dile getirdi. Odabaş, "Türkiye'deki tüm bölgelerdeki oteller ile anlaşmamız var. Türkiye'nin birçok bölgesine ve birçok şehrindeki turistik yerlere turlarımız mevcut. Her hafta sonu Ilgaz gezimizin yanı sıra yeni hizmete açılan ve Samsuna çok yakın olan Ladik Akdağ Kış Spor Tesisleri'ne turlarımız başladı. Turlarımız kapsamında ulaşım ve konaklama dışında, gezi boyunca insanların rahat etmesi ve keyifli vakit geçirmeleri için her şeyi planladık. Akşam mangal partilerinden, öğlen turistik alan gezilerine kadar her şey mevcut. Ve tüm Samsun halkı bu gezilere davetlidir" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder