Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

20 Şubat 2012 Pazartesi

Samsun'un ilçeleri kara teslim

Samsun'un ilçeleri kara teslim
20 Şubat 2012 Pazartesi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun'da halen 174 köy yolu kapalı durumda. Ayvacık ve Salıpazarı'nda ise yaşam adeta felce uğradı.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında Samsun'da 17 ilçede 174 köy yolu kapandı. Özellikle Ayvacık ve Asarcık ilçelerinde ise yoğun kar yağışı nedeniyle yaşam adeta felce uğradı.Samsun İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre Alaçam'da 13, Asarcık'ta 5, Atakum'da 10, Ayvacık'ta 15, Bafra'da 18, Canik'te 12, Çarşamba'da 12, Havza'da 5, İlkadım'da 2, Kavak'ta 17, Ladik'te 8 köy yolu, 19 Mayıs'ta 6, Salıpazarı'nda 15, Tekkeköy'de 8, Terme'de 8, Vezirköprü'de 18 ve Yakakent'te 2 köy yolunun kapandığı, 46 ekibin yolların açılması için seferber olduğu bildirildi.

AYVACIK'TA YOĞUN ÇABA
Ayvacık İlçesi'nde geçtiğimiz hafta sonu başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle kar yüksekliği 1 metreyi geçti. Belediye ekiplerinin kapanan yolları açmak için gece gündüz çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Belur, "İlçenin bir çok bölgesinde 1 metreyi geçen kar yüksekliği olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Ekiplerimiz 24 saat mesai ile kapanan yolları açmak için çalışıyor. Vatandaşlarımızın hayatlarına normal bir şekilde devam etmelerini sağlayabilmek adına çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

ASARCIK'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Kar yağışı, Asarcık'ta özellikle kent merkezini vurdu. Enerji nakil hatlarındaki arızalar sebebiyle bir çok köye elektrik verilmezken kent merkezinde de sık sık kesintiler yaşandı. Cumartesi ve pazar günü bir çok esnafın işyerini açamadığı görüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder