Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Şubat 2012 Pazartesi

Ladikliler Tirit Gecesi düzenledi

Ladikliler Tirit Gecesi düzenledi

13 Şubat 2012 Pazartesi

Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Tirit Gecesi düzenledi.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezinde düzenlenen geceye Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ladik Belediye Başkan Vekili Ali Sukas, Türk Ocakları Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, dernek üyeleri ve Ladikliler katıldı.

Derneğe destekte olanlara teşekkür eden Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, "Derneğimiz her sene sizleri 2 defa bir araya getirmektedir. Gelecek yıl bütün Samsun'u Ladik'e taşıyacağız. Bu tirit gecesini önümüzdeki yıl Ladik'te yapmayı planlıyoruz" dedi.

Atakum'da olmaktan herkesin memnun olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Çok geniş bir coğrafyadan gelen hemşerilerimizin Atakum'u tercih edip, Atakum'a yerleşmeleri ve Atakum'da nüfusun patlarcasına yükselmesi ileriye dönük olarak umutlarımızı arttırmaktadır" diye konuştu.

Samsun'un en zor ilçesinde belediye başkanlığını yaptığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Atatürk'ün ilk adımı attığı ilçenin belediye başkanıyım. Bunun için bizde şehrimizi geleceğe taşıma adına kollarımızı sıvadık. 100. Yıl Bulvarı altında bir ticaret merkezi ve onun üzerinde de yaşam alanlarını kentsel dönüşümü sağlayarak şehrimizi geleceğe taşıma yolunda büyük bir çaba içersindeyiz" şeklinde konuştu.

Ladik'lileri Samsun'da bir araya getiren dernek başkanına teşekkür eden Ladik Belediye Başkan Vekili Ali Sukas, önümüzdeki yıl yapılacak olan tirit gecesini Ladik'te yapacaklarının sözünü verdi.

Kaynak:  İhlas Haber Ajansi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder