Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

26 Kasım 2010 Cuma

"Ambar köy takdire şayan bir proje"

"Ambar köy takdire şayan bir proje"
26 Kasım 2010 Cuma

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Ladik ilçemzide çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Yeni, daha sonra kaymakamlık tarafından yürütülen ambar evleri proje alanında incelemelerde bulundu.

Samsun'un turizm alanında çok ilerleme kaydettiğini belirten Yeni, “Milletvekillerimizin, valiliğimizin, kaymakamlıklarımızın ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın hep birlikte, gayretleriyle Samsun ve ilçeleri turizm alanında birkaç basamak üste çıkmıştır. Samsun'umuza beş yıldızlı oteller açılıyor, Bafra'da Kuş Cenneti hizmete girdi, Kolay'ın Turizm Bölgesi ilan edilmesi, Ayvacık'ta otel ve teleferik projesi, Vezirköprü'de Kunduz Yaylası ile ilgili çalışmalar, Havza'da kaplıcalar, Tekkeköy'de mağaralar, Ladik'te Kayak merkezi, şimdi de bu büyük proje. Samsun gelecek dönemde turizm açısından da cazibe merkezi haline gelecektir.” dedi.

Samsun'un Karadeniz Bölgesi Turizm master planına da dahil olduğunu hatırlatan Yeni, bu proje sayesinde Samsun'a çok büyük yatırımların gerçekleştirileceğini söyledi.

Ahmet Yeni, Ladik'teki Ambar Köy Açık Hava Müzesi projesini takdirle karşıladığını, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder