Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

6 Kasım 2010 Cumartesi

ALABALIK TESİSİNE ONAY ÇIKTI

ALABALIK TESİSİNE ONAY ÇIKTI
06 KASIM 2010 CUMARTESİ 

İl Genel Meclisi, Lâdik İlçemizin Büyükkızoğlu Köyü'ne kurulması planlanan alabalık tesisine ilişkin nazım imar planı değişikliği teklifi hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunu, oy birliği ile kabul ettiİl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, dün son kez köy yerleşik alanı ve tespiti hakkında meclise rapor sundu. Alınan bilgiye göre, köy yerleşik alanı ve tespiti hakkında artık İl Encümeni'nin yetkili kılındığı belirtildi

İl Genel Meclisi Kasım ayı 3. birleşimi, dün Mustafa Karakurt Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya alınan yoklamanın ardından sağlanan çoğunluk ile başlandı. Toplantıda Vezirköprü İlçesi Teberük Köyü, Çarşamba İlçesi Karakaya Köyü ve Terme İlçesi Çamlıca Köyü, köy yerleşik alanı ve tespiti hakkındaki rapor görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından meclise okunan ilgili maddeler oy birliği ile meclisten geçti. Toplantıda ayrıca, köy yerleşik alanı tespiti hakkında artık İl Özel İdaresi İl Encümeni'nin yetkili kılındığı bildirildi.

ALABALIK TESİSİNE ONAY

Toplantıda son olarak Lâdik İlçemizin Büyükkızoğlu Köyü'ne kurulması planlanan alabalık tesisine ilişkin nazım imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Tesise ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi hakkındaki rapor İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından meclise okundu ve oy birliği ile kabul edildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi Zafer Özcan tarafından meclise okunan rapora göre, konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirlenen alanda açıklama raporunda belirtilen ve 3194 sayılı imar kanununun 8/b maddesine istinaden uygun bulunduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder