Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

8 Kasım 2010 Pazartesi

LADİK HUZUREVİNE KAVUŞUYOR

LADİK HUZUREVİNE KAVUŞUYOR
08 KASIM 2010 PAZARTESİ

Ladik kaymakamı Kadir Perçi, ilçemizde yapımı süren huzurevi projesinin 3 ay içerisinde tamamlanacağını bildirdi. Perçi, huzurevinin bedelsiz olarak 29 yıllığına Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na tahsis edildiğini de belirtti.

Ladik ilçemizde yapımı süren huzurevi inşaatı 2011 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme kurumu Genel Müdürlüğü, Ladik İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Ladik Huzurevi, Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği arasında Ladik Huzurevi inşaatının tamamlanması, devredilmesi ve işletilmesine ilişkin 29 Mart 2010 tarihinde Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın onayı ile imzalanan protokolün ardından inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

Bina 4 katlı olarak projelendirildi

Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal Ladik ilçesinde bulunan kaba inşaatı bitirilmiş huzurevi inşaatını incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Ladik Kaymakamı Kadir Perçi'yi makamında ziyaret eden İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal, daha sonra Kaymakam Perçi ile birlikte inşaatta incelemede bulundu. Ladik İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, zeminle birlikte 4 katlı olarak projelendirilen kaba inşaatı bitirilmiş huzurevi inşaatının bahçe düzenlemesiyle birlikte Ladik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından tamamlanarak huzurevi olarak işletilmek üzere kullanım hakkının bedelsiz olarak 29 yıllığına Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na tahsis edildiğini ve inşaatın Ladik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından 3 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.

2011 yılı içinde hizmette

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal ise huzurevi inşaatında yapılan incelemenin ardından, inşaatın huzurevi olarak kullanımının uygun olacağını ve mevki olarak güzel bir konumda bulunduğunu kaydetti. İpekdal, inşaatın Ladik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından tamamlanmasının beklendiğini ve gerekli tefrişatın ardından 2011 yılı içinde hizmete açılmasının planlandığını belirtti.

KAYNAK: İHLAS HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder