Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

31 Ocak 2012 Salı

Ladik'te kartpostalları aratmayan manzaralar

Ladik'te kartpostalları aratmayan manzaralar
31 Ocak 2012 Salı

Soğuk ve kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilese de yurdun değişik yerlerinde kartpostalları aratmayan manzaralar ortaya çıktı. Ladik kar keyfi yaşamak isteyenlere eşsiz bir güzellik sunuyor.

Dört mevsim doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Türkiye, kar yağışının ardından ortaya çıkan manzaralarla büyüledi. Yurdun değişik yerlerinde kartpostalları aratmayan güzellikler oluştu. Samsun'un Ladik ilçesinde kar yağışının ardından ortaya çıkan manzara insanı adeta büyülüyor.

Ladik kar keyfi yaşamak isteyenlere eşsiz bir güzellik sunuyor.Kar altında kalan sedir ağaçlarının görüntüsü kartpostalları aratmıyor. Tüm ülkeyi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava yüksek kesimlerde kendisini kar yağışı olarak gösterirken ilçedeki mesire alanlarına da eşsiz bir güzellik katıyor. Bölgeye gezi amaçlı gelen vatandaşlar, "Türkiye'nin en güzel yerinde yaşıyoruz. Ölmeden cenneti görmek bu olsa gerek.Karın keyfini sürüyoruz. Kar, buraya eşsiz bir güzellik katıyor. Biz de arkadaşlarımızla bu manzarayı seyretmeye geldik ve burada bol bol fotoğraf çektik" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder