Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

4 Aralık 2011 Pazar

Ladik'in umudu TURİZM

Ladik'in umudu TURİZM
04 Aralık 2011 Pazar

Samsun'da, gölünden, kayak merkezine, doğal güzelliklerden, kaplıcalara kadar pek çok alternatife sahip Ladik İlçesi'nde geleceğin planlaması yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, "Turizm patlaması yaşatacağız" dedi.

Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ilçenin gölü ve civarındaki yatırımlarını, Hamamayağı Kaplıcalarını, Akdağ Kayak Merkezini, tarihi ve doğal güzellikleri ile inanç turizmi yatırımlarını geleceğe yönelik yaptıkları planlamada öne çıkaracaklarını söyledi. Karahan, ilçede turizm patlaması yaşanacağını ifade etti.

BAŞKA YERLERDE YOK

Ladik'in geleceğini planlamak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Mehmet Karahan, "İlçemizin turizm gelişimini şu üç ayak üzerine oturtmak istiyoruz. Bunlar, Ladik Gölü ve civarı turizm yatırımları, Hamamayağı kaplıcaları termal yatırımları, Akdağ kış sporları, doğa sporları ve kayak merkezi yatırımları ve inanç turizmi. Bu saydığım alternatifler bugün turizmde kalkınan ilçelerin çoğunda yok. İlçemizde turizm patlaması yaşatma hedefindeyiz. Allah'ın izniyle bunu başaracağız" diye konuştu.

GÖL ORTASINA İSKELE

Ladik'te piknik alanları oluşturarak çalışmalara başladıklarını ifade eden Mehmet Karahan, Göl Tesisleri ile ilgili olarak da, "İçerisinde ahşap kamelyalar bulunan teraslar oluşturduk. Etraflarını da çim, çiçek peyzaj bitkileriyle donattık. Buraları döşediğimiz led lambalarla aydınlatılıp çok hoş görünümler elde edildi. Yine göl ortasına iskele yaptık. Bu iskele üzerine gayet estetik şemsiyeler ve altına tik ağacından ahşap masa ve sandalyelerle oturma grubu yerleştirildi" dedi. Karahan, kaplıca, Akdağ Kayak Merkezi, tarihi ve doğal güzellikleri ile inanç turizmi gibi alternatifler için de bir çok çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder