Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

19 Ocak 2011 Çarşamba

TOKİ konutları için süre uzatılıyor

TOKİ konutları için süre uzatılıyor
18 Ocak 2011 Carsamba

Ladik'te toplu konut projesi için çalışmalar devam ediyor. Milletvekili Demir, vatandaşın projeyi desteklemesini istedi. TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca da, tamamlanan başvuru süresini uzatacaklarını söyledi.

Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Ladik AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca'yı ziyaret etti. Ladik'te yapılması planlanan toplu konut projesi ile ilgili gelinen aşamalar ve bundan sonrası içinde neler yapılabileceği hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.

200 konutluk alan

İlçenin Hacıalipınarı mahallesinde yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda 200 konut yapılması için vatandaşlardan alternatifli talepler topladıklarını söyleyen Ladik Kaymakamı Perçi, “Bu amaçla mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantılar yaptık. Broşürler dağıttık. Vatandaşlarımızın özellikle vade uzatılmasına yönelik talepleri olduğunu gördük. 30 Aralık 2010'da sonra eren başvuru sürelerinin uzatılmasını istedik” dedi.

'Proje desteklenmeli'

Samsun Milletvekili Demir de vatandaşların fiyat ve vade konusundaki taleplerini TOKİ"ye ilettiklerini belirterek, görüşmeler neticesinde vade ve fiyat konusunda yeni düzenleme yapılabileceği bilgisini aldıklarını söyledi. Demir, "Ladik"e katma değer katacak projeye vatandaşların ilgi göstermesini bekliyoruz. TOKİ"nin bugüne kadar yurt genelinde yaptığı çalışmaların belli. Vatandaşların güven içerisinde bu projeye iştirak etmesi gerekiyor" diye konuştu,

'Süreyi uzatacağız'

TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca da, "Ladik"teki toplu konut projenin hayata geçmesi için Ladiklilerin bu projeye sahip çıkması ve desteklemeleri gerekiyor. Biz idare olarak vade uzatılması ve fiyatların biraz daha aşağıya çekilmesi konusunda bir çalışma yapacağız. Başvuru süresini de uzatacağız. Ayrıca bu ayın sonuna doğru Ladik"e bir ekip göndererek vatandaşa doğrudan bir sunum yapmayı planlıyoruz” ifadelirini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder