Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

19 Ocak 2011 Çarşamba

Ladikli heyetten Bakan Yazıcı'ya ziyaret

Ladikli heyetten Bakan Yazıcı'ya ziyaret
19 Ocak 2011 Carsamba

Ladikli Heyet, Millletvekili Cemal Yılmaz Demir'le birlikte Ladik'te yapımı devam eden Ladik Aşevi ve Barınma Merkezi'ne kaynak aktarımı için Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'ya gecen hafta ziyarette bulundular.

Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Ladik Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik Ak parti İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yenice ve Ladik Belediye Meclis Üyesi Aslan Koca ile birlikte Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ladik ilçesi merkez ve köylerinde yaşayan kimsesiz, korumaya ve bakıma muhtaç, barınma imkanından yoksun ve yoksul vatandaşlarımızın barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için Ladik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ladik Aşevi ve Barınma Merkezi Yaptırma Derneği ile Ladik Belediyesi arasında 2005 yılında üçlü bir protokol yapılmış ve inşaat çalışmalarına başlanılmıştı. Bugüne kadar Fon kurulu imkanlarıyla 400 bin TL ödenek çıkartılan projenin tamamlanabilmesi için ilave olarak 272 bin 364 TL ödeneğe ihtiyaç olduğu ve bunun da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce tahsis edilmesi talebi Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'ya iletildi.

Huzurevi ve Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kamil Yenice; “Dernek olarak eski Belediye Başkanımız rahmetli Kemal Kaplan ile büyük bir özveri ile çalışmaları başlattık. Akabinde Sayın Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir'in de büyük destekleri ve Sayın Bakanımızın da katkıları ile inşaatı bu aşamaya kadar getirdik. İnşallah Sayın Bakanımızın ödenek tahsis ettirmesiyle inşaatı bitireceğiz.” dedi.

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi; “Tek olarak yaşayan yaşlı insanlarımızın gerek barınma ve gerekse temel beslenme sorunlarının giderilmesi ve bu sorunların giderilmesi ile kamuoyu vicdanının ciddi anlamda rahatlatılması ve vatandaşlarımızın Devletimize olan güvenlerin sağlanabilmesi için Aşevi ve Barınma Merkezinin tamamlanması büyük önem taşımaktadır.”diye konuştu.

“ Ladik'te çok güzel bir oluşum meydana gelmişti. Rahmetli Belediye Başkanımız ve Kamil Bey projeyi büyük bir özveriyle bu noktaya kadar getirdiler.Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir; “Sağolsunlar Sayın Bakanımız da her türlü maddi manevi desteğini esirgemedi. Kendilerine Samsunlu ve Ladikli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Projeyi çok iyi bildiğini hatta inşaatı da bizatihi yerinde gördüğünü belirten Devlet Bakanı Hayati Yazıcı; “Vakıf aracılığıyla talep edilen ilave ödeneği en kısa sürede vermeye çalışacağız. Programım elverişli olduğu takdirde de binanın açılışına geleceğim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder