Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

9 Aralık 2010 Perşembe

Bayan Hentbolcularimiz Samsun şampiyonu

Bayan Hentbolcularimiz Samsun şampiyonu
09 Aralık 2010 Perşembe

Ladik Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, zorlu ve yorucu geçen lig maratonunu zirvede tamamladı. Ladikli bayanlar, final maçında Samsun Gençlikspor'u farklı bir şekilde mağlup etti ve mutlu sona ulaştı.

BAŞARILI SONUÇLAR

Ladik Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı bir ilke imza attı. Bayanlarda zorlu ve bir o kadar çekişmeli karşılaşmalar sonucunda finale kadar yükselen Ladikli hentbolcular, finalden önce oynadıkları karşılaşmada Cedit Ilıca'yı farklı bir skorla mağlup etmeyi başardılar. Bu farklı galibiyetin moraliyle Samsun Gençlikspor karşısına çıkan Ladik takımı, şampiyonluk mücadelesi verdi.

TEBRİKLER KIZLAR

Samsun Gençlikspor ile şampiyona maçına moralli çıkan Ladik Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı karşılaşmayı 29–8 ezici bir üstünlükle kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Takım Antrenörü İlyas Ağırlar, oyuncularımla yoğun ve disiplinli bir çalışma dönemi geçirdik. Lige iyi hazırlandık çok çalıştık sonunda Samsun İl Birincisi olarak emeğimizin karşılığını aldık" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder