Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

10 Haziran 2010 Perşembe

Vali Aksoy Ladik'i ziyaret etti

Vali Aksoy Ladik'i ziyaret etti
10 Haziran 2010 Persembe

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İlçelerin çalışmaları, yatırımları, sorunları hakkında bilgi almak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere ilk ziyaretini Ladik ilçemize yaptı.

İlçe gezisinde Ladik Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aksoy burada ilçe Kaymakamı Kadir Perçi tarafından ilçenin çalışmaları,sorunları, yatırımları hakkında bir brifing sunuldu. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlin genelinin asayişi ve şehit edilen iki polisimiz ile ilgili nelerin yapıldığı ve nelerin yapılacağı konularının değerlendirildiği İl Emniyet Koordinasyon Toplantısını Ladik'te yaptı.

Daha sonra ilçe belediye başkanlığını ziyaret eden Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Karahan tarafından ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu. Aksoy, ziyaretlerinin ardından muhtarlar, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti başkanları ve ilçe protokolünün katılımı ile Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Aksoy; İlk ilçe ziyaretimizi Ladik'e gerçekleştirdik. İl Emniyet Koordinasyon Toplantısını bu ay burada gerçekleştirdik. İlin genelinin asayişi ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Ladik'e gelmemizin bir nedeni de iki polisimizin şehit edildiği bir olay yaşanmıştır. Bununla ilgili neler yapılmış neler yapılabilir, neler yapabileceğimiz hususlarını değerlendirdik. Bölge insanımızın teröre karşıt duruşunu biz çok iyi biliyoruz. Bu tür girişimin bu bölgede destek bulamayacağına inancımız tam. Bunu kim yaptıysa hesabını vermek üzere yargı önüne mutlaka çıkartılacaktır. İlin geneli ile ilgili kurumları ziyaret edip brifing alıyorum. Sorunlar nelerdir, ne tür eksiklikler var. Mevcut imkanlarımız nelerdir. Sorunları nasıl çözebiliriz konularında çalışmalar yapmaya başladık. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle kırsal alt yapıda İl Özel İdaremizin, İl Genel Meclisimizin önemli hizmet ve çalışmaları var. Sizlerin sıkıntıları varsa hem tespit etmek, hem de çözüm üretmek adına neler yapabilirizi ayrıntıları ile görüşmek ve çözüm üretmek için çalışacağız. Ladik ilçemiz umuyorum ki Samsun Bölgesinde turizmi geliştirme adına öncelikli bir bölgemiz olacak. Gerek kış sporları adına gerekse Termal Turizmi adına doğal güzellikleri oldukça fazla. Turizm olarak öne çıkacak değerler var. Bu bölgenin turizmden biraz daha fazla pay alma noktasında önemli gelişmeleri önümüzdeki süreçte hep beraber ortaya koyacağız. Türkiye'de turizm sektörü önemli bir hızla gelişiyor. Doğal güzellikleriyle önemli bir potansiyele sahip Karadeniz'de Samsun'dan Ladik'e, bundan daha fazla pay alması da oldukça önemlidir'' dedi.

Toplantıda; sorunlarını, isteklerini anlatan muhtarları tek tek dinleyen Aksoy,''Sorunlarınıza hep birlikte çözüm getireceğiz, istek ve taleplerinizi yine birlikte değerlendireceğiz" dedi.

Aksoy, toplantının ardından beraberindekilerle birlikte Hamamayağı Termal Tesisleri'nde LAYSİAD üyeleri ile birlikte incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Akdağ Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Aksoy'a burada Kayak Merkezi hakkında bilgi sunulmasının ardından Belediye Göl Tesisleri ziyaret edildi. Hüseyin Aksoy, burada yaptığı incelemelerin ardından Akdağ Su Fabrikasını ziyaret ederek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksoy daha sonra Ladik Tekstil Fabrikasını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder