Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

10 Haziran 2010 Perşembe

Ladik Belediye'ye yeni saha

Ladik Belediye'ye yeni saha
10 Haziran 2010 Persembe

Samsun Süper Amatör Lig'e yükselerek büyük başarı kazanan Ladik Belediyespor, çim sahaya kavuştu. Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan ve Samsun Süper Amatör Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Ladik Belediyespor, yepyeni bir sahaya kavuştu. İlçenin Bahşi mahallesinde bulunan sahayi yeniden ele alan yöneticiler, Kaymakamlık, Belediye Başkanlı ve Tarım İlçe Müdürlüğü'nün desteğiyle tamamen çimle kaplanmasını sağladılar. Kulüp Başkanı Ali Sukas, "Normalde 600 bin TL'ye malolacak bir çalışmayı, bunun 10'da 1'i kadar bir rakama mal ettik. Bütün ilçemiz adeta seferber oldu. Futbolcularımızın yanısıra Türk Eğitim-Sen'e bağlı üyeler bile gönüllü olarak stadın bir an önce bitmesi için omuz verdi" dedi.

GELECEKTEN UMUTLU

Yeni sezonda evlerinde oynayacakları tüm maçları çim sahada gerçekleştireceklerini belirten Ali Sukas, "Bu sezonki büyük başarının daha fazlasını istiyoruz. Hedefemiz Bölgesel Lig, ardından 3. Lig. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyoruz. Çim saha çalışmamızın kulübümüzün gelecekteki başarılarla dolu günleri için bir başlangıç olmasını diliyoruz" diye konuştu. Başkan Sukas ayrıca, stadyumun soyunma odaları ve tribün sorunu olduğunu da belirterek, "Bu konuda Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün desteklerini bekliyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder