Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

7 Mart 2010 Pazar

Ladiklilerden Bakan Akdağ'a duyuru

Ladiklilerden Bakan Akdağ'a duyuru
07 MART 2010 PAZAR

Ladik ilçemizde 2 yıldır öğrenci kaydı yapılmayan ve gelecek yıl kapatılması düşünülen “Sağlık Meslek Lisesi kapatılmasın” diye yola çıkan sivil toplum örgütleri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a seslerini duyurmaya çalıştı.

50 kişilik mahalle ve köy muhtarlarından oluşan ekip ellerinde “Sağlık Meslek Lisemiz Kapatılmasın Sayın Bakanım Sesimizi Duyun” yazılı dövizler ile Türk-İş Eğitim Merkezi önünde bir saat eylem yaptı. Yetkililerin toplanma amacını bakana ulaştıracaklarına söz vermeleri üzerine eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi.

Vatandaşlarında destek verdiği grup yaptıkları açıklamada, “1991 Yılından itibaren ilçemizde faaliyet gösteren Sağlık Meslek Lisesi kapatılma sürecini yaşıyor. Çeşitli binalarda bu güne kadar eğitim faaliyetlerine devam eden okulumuzun Samsun yolu üzerinde kendi adına tahsisi yapılmış 12 dönüm arazisi bulunmaktadır.

Bu arazi üzerinde yapılması düşünülen binanın tüm projesi hazırlanmıştır. Biz sivil toplum kuruluşları, köy ve mahalle muhtarları, Ladik'te ikamet eden vatandaşlar olarak, okul yapımı için maddi ve manevi desteğimizi vermeye hazırız. Bizim talebimiz okulumuzun kapatılması değil; okulumuzun kapasitesinin ve imkanlarının da arttırılarak modern bir binada hizmetine devam etmesidir” dedi.

Photobucket
Haber Kaynağı: İHLAS HABER AJANSI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder