Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

29 Mart 2010 Pazartesi

Akgül Ladik'te incelemede bulundu

Akgül Ladik'te incelemede bulundu
29 MART 2010 PAZARTESI

Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte gecen günlerde incelemelerde bulunduğu Ladik Kayak ve Kamp Eğitim Merkezi'ne hayran kaldı.

Ladik'te yapılan yatırımların bir çok kayak merkezinde bulunmadığına dikkat çeken Genel Müdür Yunus Akgül, "Ladik bu konuda büyük aşama kaydetmiş. Bunu gözlerimle gördüm. Biz de genel müdürlük olarak buraya destek verdik. Bizim Ladik Kayak Merkezi'ne asıl desteğimiz 2011 yılından itibaren olacaktır. Bu merkez eksik tesislerinin konaklama ve kafeterya gibi ihtiylaçlarının da yapılmasından sonra bir çok ulusal ve uluslararası müsabakalara çok rahatlıkla ev sahipliği yapacak durumda. Bu eksikleri görmemiz yetmiyor giderilmesi için de çaba sarfedeceğim. Bu tesisin yapılmasında herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmış. Valilik ve İl Özel İdaresi büyük destek vermiş kendilerine teşekkür ediyorum. Bu destek ortada zaten. Milletvekillerimiz, yerel yönetimler, Kaymakamlık bu işin olmazsa olmazı olan Samsun Kayak Kulübü ve kayak gönüllerine yani burasını cazibe merkezi haline getirmek üzere herkes taşın altına elini sokmuş. Sporun patronu olarak biz de buna seyirci kalmayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

LADİK HATIRI SAYILIR BİR YER OLACAK

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Ladik Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu ile birlikte tesisleri gezen AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ise, " Samsun kış sporlarında artık Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri olmaya aday. Bizim şanssızlığımız bu sene istediğimiz karın yağmaması. Önümüzdeki yıldan itibaren yapılacak yatırımları da gözönüne alırsak Samsun kayak turizminde hatırı sayılır gelir elde edecektir" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder