Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

21 Mart 2010 Pazar

Akdağ'da haftasonu kayak keyfi yasandi

Akdağ'da haftasonu kayak keyfi yasandi
21 MART 2010 PAZAR

Ladik Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi, hafta sonunda kayak severleri ağırladı.

2005 yılında turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Samsun İl Özel İdaresi’nin çalışmalarına başladığı ve tamamladığı Akdağ Kayak Merkezi, hafta sonunda bölge halkını ağırladı.

Karın istenen seviyeye gelmesinin ardından Akdağ Kayak Merkezi'ne akın eden bölge halkı, 1350 metre uzunluğundaki telesiyeje binerek de manzaranın ve karın keyfini çıkardı.

İkili sandalyeyle oturmalı şekilde yapılan ve kayak severlerin hizmetine sunulan telesiyejin, Samsun adına yapılmış çok güzel bir çalışma olduğunu ifade eden Kayak Severler, Akdağ Kayak Merkezi, gerek Samsun için gerekse de Ladik için çok ciddi ve çok güzel bir yatırım. Böylesine güzel bir merkezin bölgeye kazandırılması ve biz kayak severlere sunulmasından çok memnunuz” diye konuştu.

Ulaşımda sorun kaygısı taşıdıklarını ancak geldiklerinde hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını belirten Kayak Severler, “Aile olarak güzel bir hafta sonu geçirebileceğimiz böyle bir mekanı yapıp bize sunan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ladik Akdag'da kayak keyfi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder