Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

19 Ekim 2009 Pazartesi

Bakan Demir'den Kaymakam Perci'ye ziyaret

Bakan Demir'den Kaymakam Perçi'ye ziyaret
19 Ekim 2009 Pazartesi


Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yaklaşık iki ay önce Ladik Kaymakamı olarak göreve başlayan Kadir Perçi'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette beraberinde Samsun Ak Parti İl Başkanı Adem Güney, İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan vekil Demir'e eşlik ederek aynı dilek ve temennilerde bulundular.

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, vekilden 2 konuda yardım ve destek istedi. Ladik'te Kamu çalışanlarının kalacakları ev konusunda Ladik'in alt yapısının olmadığını bu bakımdan en az 40-50 dairelik bir yapıya ihtiyaçları olduğunu bundan dolayı da TOKİ'den talepte bulunmak istediklerini söyledi.

Samsun Milletvekili Demir, Kaymakamın bu konudaki talebine; TOKİ ile alakalı olarak yardımcı olacağının sözünü verdi. Vekil, TOKİ'nin yetkilileri ile görüşerek kısa bir süre içerisinde Ladik'e geleceklerini ve TOKİ'nin neler yapabileceği ile ilgili olarak Kaymakamla görüşeceklerini söyledi.

Kaymakam Perçi diğer hususla ilgili olarak: Ladik'e Meslek Yüksek okulu yapımı ile ilgili vekilden ilgisini ve desteğini ayrıca istedi. Kaymakam bu konuda Üniversite'nin de çalışması olduğunu, ancak bina sorununun var olduğunu dile getirdi.

Demir, Kaymakamı heyecanlı ve başarılı olma arzusunda olduğunu görerek, bu heyecan ve azminin hiç kaybolmamasını istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder