Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

9 Ekim 2009 Cuma

Akdağ'da Piknik ve Uçurtma Şenliği

Akdağ'da Piknik ve Uçurtma Şenliği
09 Ekim 2009 Cuma


Ladik Kaymakamı Kadir Perçi tüm Samsunluları, Ladik Kaymakamlığı, Kayak Federasyonu ve Samsun Kayak Kulübü tarafından ortaklaşa organize edilen Piknik ve Uçurtma Şenliği için Akdağ'a davet etti.

Ladik Akdağ'ın 2005 yılında yapılan çalışmaların ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kış Sporları ve Turizm Merkezi ilan edildiğini ifade eden Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Kaymakam Perçi, Ladik'teki güzellikleri insanlığa sunmak, Ladik'in turizm potansiyelini harekete geçirmek ve bu güzellikleri ilçe halkının ve yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunmak için seferberlik başlattıklarını belirtti.

Ladik'in kalkınmasında ve geleceğinde etkili olan eğitim ve turizm faaliyetleri için çalışmaların devam edeceğini söyleyen Kaymakam Kadir Perçi, “Pazar günü Ladik Akdağ'da yapılacak Piknik ve Uçurtma Şenliği'ne bütün Samsunluları bekliyoruz ” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder