Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Ladik Akdağ Halen Yatirim Bekliyor


Ladik Akdağ Halen Yatırım Bekliyor

Samsun İl Genel Meclisi şubat ayı son toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak Ladik İlçesi Akdağ Kış Sporları Merkezi’nin bulunduğu Saray Mahallesi, Yayla mevkisindeki toplam 16 bin metrekare olan mülkiyeti İl Özel İdare’ye ait olan arazilere yapılması planlanan tesislerle ilgili Meclis ve Encümen Yazışma ve Kararları Takip Komisyonu raporu okundu.
 
Raporu okuyan meclis üyesi Sabri Arslan, her biri 4 bin metrekare toplam 16 bin metrekare 4 arazinin Haziran 2011 tarihinde Turizm Bakanlığı’nın onaylı mevcut imar planına uygun olarak turizm kompleksi kurulmasıyla ilgili kararlar alındığını söyledi. Arazilerin şu ana kadar 2 firma tarafından istendiği ve ön izin sözleşmesinin imzalandığını söyleyen Sabri Arslan, “Komisyonumuzca yerinde yapılan incelemeler neticesinde yatırıma ait herhangi bir çalışma yapılmadığı görülmüş ve 06 Şubat 2013 tarihinde yatırım izni alan firmalarca süre uzatımı için dilekçe verilmiştir” dedi.
 
Gündem, Koruma Uygulama Denetim Bürosu’nun çalışmaları hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nın raporu ile devam etti. Gündem dışı görüşmelerde ise 27 Aralık 2011 tarihinde çıkan yangında evsiz kalan Vezirköprü Kızılkese köyündeki 24 evsiz aile için ‘afet konutları’ yapılması amaçlı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun hazırlamış olduğu rapor görüşüldü. Rapor sonrası evlerin yapılması için önerilen imar planı meclis üyelerinin onayıyla kabul edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder