Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

5 Mart 2012 Pazartesi

Karla mücadele ekiplerine sıcak ziyaret

Karla mücadele ekiplerine sıcak ziyaret
05 Mart 2012 Pazartesi

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Ladik İlçe Şantiyesi'ni ve karla mücadele eden ekipleri ziyaret etti.

Aslan Karanfil'e Ladik İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve Yol ve Ulaşım Müdürü M.Akif Özdemir de eşlik etti.

Karanfil, Ladik civarında yol açma çalışması yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İki gündür süren kar yağışının ilçede 1 metre, Akdağ'da ise 2 metreyi bulduğunu ve birçok köy yolunun ulaşıma kapandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, "Ekiplerimiz, bu yolları açık tutabilmek için olağanüstü bir gayretle gece-gündüz demeden çalışıyorlar. Bizim için her vatandaşımızın hayatı değerlidir ve biz bu anlayışla vatandaşlarımızın bu soğuk kış gününde her ihtiyacını karşılamaya, her sorununu çözmeye çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın hastası yolda kalmasın, hiçbir vatandaşımız kapanan yollar nedeniyle mahrum olmasın diyoruz. Bizim amacımız hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza şartlar ne olursa olsun hizmet etmek ve yoğun kar yağışının sebep olduğu şartları ortadan kaldırmak. Aynı zamanda bu zorlu kış şartlarında çalışan ekiplerimizi de unutmamak gerekiyor. Buradaki arkadaşlarımıza ziyaretimiz vesilesiyle tüm ekiplerimize bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Aslan Karanfil, karla mücadele eden ekiple bir süre sohbet ederek, çalışanlara tatlı ikram etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder