Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

25 Ekim 2011 Salı

Ladik'te "Kadın Sağlığı Eğitim Projesi" semineri

Ladik'te "Kadın Sağlığı Eğitim Projesi" semineri
25 Ekim 2011 Salı

Ladik ilçemizde, meme kanseri ve kadın sağlığı eğitim semineri düzenlendiği bildirildi.

Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy'un himayesinde yürütülen "Kadın Sağlığı Eğitim Projesi" kapsamında Ladik Belediyesi Düğün Salonu'nda eğitim semineri düzenlendi.

Seminer öncesinde konuşan Hülya Aksoy, kadın sağlığının önem taşıdığını, kadınların hasta olmasıyla bütün ailenin de hasta olduğunu söyledi.

Kadınların ailenin temel taşı olduğunu belirten Aksoy, "Ailesine, eşine, çocuğuna, evine en fazla fedakarlığı gösteren kadındır. Kadınların bu yüzden sağlıklı olması ve bilinçlenmesi gerekiyor. Bu program kadınların bilinçlenmesi için hazırlandı. Burada öğrendiklerini kendi kendinize uygulayın ve bilmeyenlere öğretin. Kadın sağlıklı olursa aile, çocuklar ve her şey daha iyi olacaktır. Sağlıklı toplumlar oluşacaktır" dedi.

Seminerde, kendi kendine meme muayenesi, kanser türleri ve korunma yollarıyla ilgili bilgiler verildi.

Kaynak: AA / Samsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder