Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

25 Ekim 2011 Salı

AKP Milletvekilleri Ladik'i ziyaret etti

AKP Milletvekilleri Ladik'i ziyaret etti
25 Ekim 2011 Salı

AK Parti Samsun Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir ile Mustafa Demir, Ladik İlçemiz'de yapımı devam eden ve bitirilen yatırım alanlarını gezdi. Vekiller, ilçenin yatırım cennetine dönüştüğünü belirtti. AK Parti Samsun Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir ile Mustafa Demir, Ladik İlçemize giderek yapımı devam eden yatırımları inceledi. Müteahhitlerden bilgiler alan vekiller, vatandaşlarla da sohbet etti. Her iki vekil de Ladik'in yatırım cennetine döndüğünü söyledi.

MÜTEAHHİTE TEŞEKKÜR

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan'ın eşlik ettiği program kapsamında ilk olarak Haziran ayında yapımına başlanılan Ladik Devlet Hastanesi inşaat alanı gezildi. 30 yatak kapasiteli olan ve içerisinde bir ameliyathane bulunacak hastanenin bin 24 metrekare kapalı alanda toplamda ise 4 bin 96 metrekarede yapıldığı belirtildi. AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, TOKİ tarafından yaptırılan hastanenin Samsun'un 'Sağlık Kenti' ünvanına artı değer katacağını söyledi. Demir, "Hastanenin önümüzdeki yıl Haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önemlidir" dedi. Demir, inşaattaki kalite nedeniyle de müteahhide teşekkür etti.

YAŞAYAN KÖY: AMBARKÖY

Milletvekilleri daha sonra mart 2010'dan bu yana sessiz sedasız bir şekilde Kültür Turizm Tanıtım ve Proje Ofisi tarafından yürütülen Ambarköy Açık Hava Müzesi alanını inceledi. Alanla ilgili bilgi veren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Proje kapsamında 26 ambar, 4 ahşap ev, 2 sergen, 2 serender, 4 su kuyusu, çok amaçlı konferans salonu ve müze, ahşap cami, 3 adet köy fırını, minyatür Ladik Gölü ve Saat Kulesi, Köyiçi Dere, değirmen, tirit evi, havuz ve şelale yapılacak. Çocuk parkı, otopark, hediyelik eşya stantları ve 50 yatak kapasiteli pansiyon ile proje sahası 'Yaşayan Bir Köy' havasına kavuşacak" diye konuştu.

HUZUREVİ DEVREDİLDİ

Ladik'e yapılmak üzere bir Anadolu lisesi ve 1 adet de ilköğretim okulunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Cemal Yılmaz Demir, "95 konutluk TOKİ evlerinin de inşaatına başlandı. Daha önce yapımına başlanılan huzurevi ise bitirilerek, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne devredildi. Hükümetimiz döneminde buraya yapılan yatırımlarla ilçe adeta atağa geçti" dedi.

VEKİLLERE TEŞEKKÜR

AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ise ziyaretlerinden dolayı her iki milletvekiline teşekkür ederek, "TBMM'de bulunan siz değerli milletvekillerimiz sayesinde ilçemize ardı ardına yatırımlar yapılıyor. Özellikle hastane vatandaşlarımızın ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak. Diğer yatırım projeleriyle de Ladiklinin yüzü gülecek. Burası tarihin, turizmin ve doğanın iç içe olduğu bir ilçe. Buradaki potansiyeli hep birlikte harekete geçirerek, güzel projelere imza atmayı umut ediyoruz" diye konuştu. Milletvekilleri Ladik programı kapsamında tarihi Ambarköy'de yapımı devam eden Taşhan'ı da ziyaret etti. Milletvekilleri ayrıca yine Ambarköy'deki bir kahvehaneye oturarak vatandaşlarla da sohbet etti. Yatırımları inceleyen milletvekilleri programın sonunda Ladik'in yatırım cennetine döneceğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder