Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

6 Şubat 2011 Pazar

Milletvekili Fatih Öztürk Akdağ'da stres atti

Milletvekili Fatih Öztürk Akdağ'da stres attı
06 Şubat 2011 Pazar

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Ladik Akdağ Kayak Tesisleri'nde hem incelemelerde bulundu hem de 8 yaşında ki kızı Şule ile birlikte kayak yapıp stres attı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşülen Torba Yasa nedeniyle uzun süredir Samsun'a gelemeyen Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu ile birlikte Ladik Kayak Tesisleri'nde hem incelemelerde bulundu hem de 8 yaşındakı kızı Şule ile birlikte kayak yapıp stres attı.

Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Ladik Kayak Tesisleri'ne sezon içinde ilk kez geldiğini belirterek, gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Samsun'un çok kısa süre içinde kış turizmenin merkezi haline geleceğine inandığını dile getiren Öztürk, " Bin 400 metrelik pist uzunluğu var. Alternatif pistimizin uzunluğu 2 bin 850 metre. Teleferik ile pistin en zirvesine kadar rahatlıkla 12 dakikada gidilebiliyor. Şu anda bizim de beklediğimizin üzerinde bir ilgi var. Amasya, Çorum, Tokat ve Sinop gibi illerden gelen misafirler oldukça fazla. Butik otelde 8 tane oda var. Bunlarda toplam 16 yatak mevcut. Ancak bu sayı çok yetersiz kısa süre içinde hem özel sektör hem de kamu yatırımları ile bizim hedefimiz yatak sayısını en az 100" e çıkartmaktır " dedi.

Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu ise, pazar günleri 3 binin üzerinde ziyaretçinin geldiği Ladik Kayak Tesislerinin kısa süre içinde ülkemizin önde gelen kayak merkezlerinden biri haline geleceğine inandığını açıkladı. Kibaroğlu, " Mevcut tesislerimizde halka açık olan kısmın haricinde sporcularımızın faydalanması için 12 kişilik yatak odamız yemekhanemiz ve tüm malzemeleri ile sporcularımıza hizmet vermekteyiz. Ayrıca buraya ziyarete gelen misafirlerimiz için lisanslı hocalarımız kayek dersi de veriyor. Bizim hedefimiz burada ulaslararası boyutta şampiyona yapılacak şekilde hazırlamak. Bunun içinde çalışmalarımızı başlattık" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder