Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

18 Ocak 2010 Pazartesi

Ladik turizmin gözdesi olacak

Ladik turizmin gözdesi olacak
18 OCAK 2010 PAZARTESİ

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil ve bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile Ladik ilçemizi ziyaret etti.

Kaymakam Kadir Perçi, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Salih Aygün ve daire amirleri tarafından karşılanan Güzeloğlu, ilk önce Hamamayağı tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Vali Güzeloğlu, Hamamayağı´nda yatırım yapmak isteyen Afyon Aydın Termal Otel yetkilileri ile birlikte yatırım yapılacak alanda Belediye Başkanı Mehmet Karahan´dan bilgi aldı.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu´ndaki toplantıda Belediye Başkanı Karahan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karanfil ve Kaymakam Perçi ilçemiz hakkında sunum yaptı. Vali Güzeloğlu ise konuşmasına, termal kaplıca konusunda yatırım yapacak Aydın Otel firması ile bir noktada anlaşmaya varılmasının sevincini yaşadığını ifade ederek başladı. Ladik kaplıca ve kış turizmini bir arada bulunduran turizm açısından zengin bir potansiyele sahip olduğuna işaret eden Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Düşünün gündüz kayak yapan bir insan akşam şifalı sularda şifa bulacak. Bu anlamda devletimizin yıllardır gece gündüz çalıştığı projelerin hayata geçirilmiş olması sizler kadar beni de mutlu ediyor. Yakın gelecekte ilçeniz bölgenin, ilin gözde turizm merkezi olarak ülkeye hizmet edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Toplantının ardından Akdağ Kayak Merkezi`ne çıkan Güzeloğlu, burada Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu´ndan kayak ve kayak malzemeleri konusunda bilgi aldı. Tesisi gezen Güzeloğlu, "Yapılanlar gerçekten çok güzel" dedi. Güzeloğlu, Kaymakamlık makamında il ve ilçe daire amirleri ile değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder