Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

29 Eylül 2009 Salı

Samsun Samtarım Fuarı aciliyor

Samsun Samtarım Fuarı aciliyor
Bilgilendirme / 29 Eylül 2009 Sali



Ülke tarımı ve hayvancılığında önemli bir yere sahip olan Samsun, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Tarım, Hayvancılık, Zirai Donatım ve Gıda Fuarı'na hazırlanıyor.

30 Eylül tarihinde Batıpark alanında açılacak olan fuar, 3 Ekim tarihine kadar açık olacak.

EKO fuarcılık tarafından düzenlenen ve kısa adı Samtarım olan fuar, geçen yıllarda büyük ilgi görmüştü. Bin 800 metrekare'si kapalı olmak üzere toplam 10 bin metrekare alanda yapılan ve 5 gün süren Tarım, Hayvancılık, Zirai Donatım ve Gıda Fuarı'na 72 firma, 43'ü yabancı olmak üzere toplam 146 marka katılmış, 23 bin 500 kişi de ziyaret etmişti. Bu yıl ise fuarda 61 firma yer alacak. 109 marka'nın sergileneceği fuarı yaklaşık 30 bin kişi'nin gezmesi bekleniyor.

Kaynak: (CİHAN)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder