Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

3 Kasım 2014 Pazartesi

Samsun’a İlk Kar Düştü

Samsun’a İlk Kar Düştü

03 KASIM 2014 PAZARTESi
Ladik İlçemiz'de "0" dereceye kadar düşen sıcaklıkla birlikte Samsun'da yılın ilk karı da düştü.

Ladik ilçemize dün öğle saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde yağan kar, gece, yerini tamamen kar yağışına bıraktı. Gece saatlerinde sıcaklığın ‘0’ derece olarak ölçüldüğü Ladik’te, termometreler sabahki sıcaklığı ise 5 derece olarak ölçtü. Cuma gününe kadar Samsun merkez ve ilçelerinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.

Hava sıcaklıkların önümüzdeki günlerde daha da düşmesi beklenen Samsun’da beyaz örtü Atakum ilçesinin yüksek kesimlerinde de kendini gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder