Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

22 Mayıs 2012 Salı

Ladik TOKİ 2. Etap Yakinda Başliyor


Ladik TOKİ 2. Etap Yakında Başlıyor

22 Mayis 2012 Sali

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik'te 2.etap TOKİ konutlarının yapımına yakında başlanacağını söyledi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz DemirLadik'te 2. etap TOKİ konutlarının yapımına yakında başlanacağını söyledi.
Ladik'te yapımı devam eden TOKİ konutlarında inceleme yapan Demir, TOKİ'nin 2. etabı için de 250'yeyakın müracaat geldiğini belirtti.
Proje çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Demir, şunları kaydetti:
"Projesi çiziliyor. 240 konutluk bir proje olması bekleniyor. 150 konutu 2+1, 90 konutu da 3+1 olabilir. Bunların yanı sıra 2 ve 3. etap için ilk etap konutlarının başladığı yerin bitişiğinde 106 dönüm yer belirlendi. 3 etap için de yer bulunuyor. 2. etap Ağustos ayına kadar ihaleye çıkabilir. TOKİ konutları, deprem bölgesi olan Ladik için de ideal bir çözüm. Bu projeler Ladik TOKİ'yle hayat bulacak. Projelerde emeği olan, alın teri döken herkese teşekkür ediyor, daha önce kurayla evleri belirlenen hemşehrilerimize de yuvalarının hayırlı olmasını diliyorum."
İncelemelere, Havza Belediye Başkanı Murat İkizAk Parti İl Başkanı Osman ÇetinkayaAk Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, Ak Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri ile bazı meclis üyeleri de katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder