Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

12 Aralık 2009 Cumartesi

Cinnet geciren adam babasını öldürdü

Cinnet geciren adam babasını öldürdü
12 Aralık 2009 Cumartesi


Ladik ilçemizde bir berber babasını baltayla öldürdü. İlçemize bağlı Şıhlı köyü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda babası Nevzat Irmak'tan traktörü isteyen Erol Irmak (45), isteği yerine getirilmeyince cinnet geçirdi.

Irmak, eline geçirdiği balta ile 67 yaşında'ki babasının kafasını ezdi. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Erol Irmak Ladik Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Oğlu tarafından öldürülen Bağ-Kur emeklisi yaşlı çifçinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Evin 5 çocuğundan biri olan 4 çocuk babası Erol Irmak'ın Samsun'da berberlik yaptığı öğrenildi. Anne Feride Irmak'ın (60) eşinin oğlu tarafından öldürüldüğünden haberi olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili bilgi veren Ladik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şıhlı Köyü Muhtarı Sezai Balcı, cinayetin şokunu yaşadıklarını söyledi. Irmak ailesinin komşusu olduğıunu ifade eden Balcı, ''Irmak ailesi, çok sakin bir aileydi. Nasıl böyle bir durum yaşandı anlamakta güçlük çekiyoruz. Olay akşam saatlerinde olmuş. Evin 4 erkek çocuğundan ikincisi olan Erol, babasından traktörlerini istemiş. Nevzat da hidroliğinin bozuk olduğunu söylemiş vermek istememiş. Ondan sonra ne oldu bilimiyoruz, baltayla babasının kafasını ezerek öldürmüş. Olaydan dolayı çok üzüntülüyüz.'' dedi.

Cenazenin henüz köye getirilmediğini bildiren muhtar Sezai Balcı, cenazenin büyük bir olasılıkla yarın öğle namazından sonra defnececeklerini belitti. Muhtar Balcı, durumun anneye anlatılmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: CİHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder