Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

12 Kasım 2009 Perşembe

Ladik İlçesinin Dünü Bugünü Sempozyumu

Ladik İlçesinin Dünü Bugünü Sempozyumu
12 Kasım 2009 PERSEMBE


Ladik ilçemizde 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde "Ladik İlçesinin Dünü Bugünü" isimli sempozyum yapılacak.

Birçok tarihi eseri, sit alanları, gölü, Hamamayağı Kaplıcası ve Akdağ Yaylaları ile ön sıralarda olan güzel ilçemiz, Bilim adamlarına ev sahipliği yapacak. "Ladik ilçesinin Dünü Bugünü Sempozyumu" 14-15 Kasım tarihlerinde Akpınar Öğretmen Okulu Kültür Merkezi'nde yapılacak. Sempozyum, Ladik ilçesi ile ilgili tüm tarafları; eğitim kurumlarını, endüstri kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları bir araya getirerek bilgi alışveriş ve paylaşımı ile ortak bir bilgi birikimi vücuda getirmeyi, Ladik'in yeteri kadar tanıtılmasını, ilçede yapılabilecek etkinlik ve çalışmaları, sorunlarına çözümler sunarak bu çözümlerin hayata geçirilmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, "Şirin ilçemize 7'den 77'ye herkesi bekliyoruz. Doğal güzelliklerimizin yanı sıra misafirperverliğimizi de ön plana çıkaracağız. Ladik hem yaşanacak hem görülecek hem de gezilecek bir yer, herkesi hafta sonu Ladik'e bekliyorum" dedi.

Dünden bugüne Ladik'in konuşulacağı toplantıya Ladik'li Prof. Dr. Mehmet Özsait, Prof. Dr. Ahmet Başoğlu, Prof. Abdurrahman Başoğlu, Prof. Dr. Kurtman Ersanlı, Prof dr. Nihat Dalgın, Doç. Dr. İsmail Gelen, Doç. Dr. Tuncer Çağlayan'ın yanı sıra OMÜ'den Prof. Dr. Nazmi Polat, Hacettepe'den Prof. Dr. Mehmet Öz ile birlikte Cerrahpaşa'dan LADER Başkanı Prof. Dr. Recep Özgültekin ve Ladik dostu bilim adamları katılacak.

Her yönü ile Ladik ilçesinin konuşulacağı sempozyuma Ladik'li bürokratlardan Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd. Yalçın Ekmekçi, Turizm Bakanlığı Müsteşar Yrd. Özgür Özaslan, SGK Başkan Yrd. Fatih Acar, Çalışma Bakanlığı Başmüfettişi Nusret Ekmekçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Ladik ilçesinde görev yapmış kaymakamlar, bürokratlar da sempozyuma katkı sunacaklar.

Yöresel yemeklerle ağırlanacak konuklara Akdağ, Göl, Hamamayağı ve tarihi yerler gezdirilecek.
Kaynak: Ihlas Haber Ajansi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder