Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

18 Kasım 2009 Çarşamba

Ahmet Karakurt´un adı yaşatılacak

Ahmet Karakurt´un adı yaşatılacak
18 KASIM 2009 CARSAMBA

Türkiye´nin birçok ilinde emniyet müdürlüğü görevlerinde bulunan ve 8 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Karakurt´un adı artık Ladik´teki bir ana sınıfında yaşatılacak. Merhum polisin eşi İpek Karakurt, eşinin hatırası anısına doğum yeri olan Ladik´te üç ana sınıfını birden baştan başa donatarak, eğitimin hizmetine sundu.

Ladik ilçemizde eski bir polis eşi, eğitime verdiği katkıyla herkese örnek oldu. Türkiye´nin çeşitli illerinde emniyet müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 1980 yılında emekliye ayrılan, 8 yıl önce de hayata veda eden Ahmet Karakurt´un adı artık Ladik´te bir okulda yaşatılacak. Merhum polisin eşi İpek Karakurt, çok sevdiği eşinin hatırasını yaşatmak ve eğitime katkı vermek amacıyla, Ladik Atatürk İlköğretim Okulu´nda açılan 3 ana sınıfını baştan sona donattı.

Herkese örnek oldu

Anasınıflarının açılışı Vali Yardımcısı Hasan Ersan, İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç törende yaptığı konuşmada, İpek Karakurt´un bir anne olarak herkese örnek olduğunu belirterek, "Ne mutlu ki eşi adına böyle bir hayır yaparak bizlere örnek olmuştur. Böylece eşinin adını ölümsüzleştirdi. İyilik için zengin olmak şart değil. Bu katkıyla Ladik okul öncesinde çok daha iyi bir duruma geldi" dedi.Vali Yardımcısı Hasan Ersan ise İpek Karakurt´u Bursa´da görev yaptığı dönemden tanıdığını belirterek, "Kendisi bir eğitim gönüllüsüdür. Yaptığı destek de çok anlamlıdır. Ladik´li olan eşi için eğitime verdiği bu destekten dolayı kendisine gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. Törende konuşan hayırsever İpek Karakurt ise "Yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder