Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

16 Temmuz 2009 Perşembe

DOĞANKAŞ KÖYÜ MUHTARI VEFAT ETTİ

DOĞANKAŞ KÖYÜ MUHTARI VEFAT ETTİ

Ladik Doğankaş Köyü Muhtarı Yakup ALTUN köylerine giden su borularını 13/07/2009 Pazartesi günü saat 18.00 dolaylarında tamir ederken su basıncından borunun patlamasıyla çalıştığı köprüden aşağı düşme sunucu vefat etmiştir.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtar olan Yakup ALTUN, kendi köylerinin de içinde bulunduğu 9 köy'ün birlikte oluşturdukları Kıranboğaz İçmesuyu Grubu Birliği başkanı olarak da seçildi. Bu nedenle 9 köy'e giden su isale hattında meydana gelen arızaları yapma sorumluluğunu üstlenmişti.

Birliğe üye diğer köy muhtarları ile birlikte su arızalarını tamir ederken, Nusratlı Köyü'ne yakın köprü üst kenarından geçen borudaki su kaçağının tamiri sırasında, boruda sıkışmış vaziyetteki basınçlı suyun boruları patlatması sonucunda çalıştığı köprüden 7 metre aşağıdaki dere yatağına önceden dökülmüş beton zemine düşmesi sonucu ağır şekilde yaralanmış, çalıştıkları arkadaşları tarafından çıkarılarak hemen Ladik Devlet Hastanesi'ne getirilmiş ise de hastaneye girerken son nefesini vermiştir.

41 yaşında olan Doğankaş Köyü Muhtarı Yakup ALTUN 10 çocuk babasıydı. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


08.11.1968 - 13.07.2009

YAKUP ALTUN - DOĞANKAŞ KÖYÜ MUHTARI

7 yorum:

  1. ENGİN ÇÖPCÜ16 Temmuz 2009 18:40

    kendsine ALLAHTAN RAHMET geride kalanlara sabrı celiller dilerim

    YanıtlaSil
  2. ALLAH rahmet eylesin halka hizmet ederken şehit oldu inşaALLAH geride kalanlara başsağlığı diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. kendisi çok sevilen ve bi çok insan tarafındanda örnek alınan bir kişileğe sahip ölması sebebiyle,herkese kendisini sevmiş ve sevdirmiştir.allah mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin

    YanıtlaSil
  4. merhuma allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim alper şahin

    YanıtlaSil
  5. mekanı cennet olsun

    YanıtlaSil
  6. okadar iyi, neşeli, sevecen ve bunun gibi bir çok güzel sözün sahibiydiki allah mekanını cennet etsin geride bıraktıklarına sabır versin. o kadar çok seviyordum ki yakup amcamı o çok iyi bir insandı hala kabullenemiyorum vefatını duygularımı dökmeye kelimeler yetmiyor.... :-(

    YanıtlaSil