Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

18 Haziran 2009 Perşembe

Ladik Kayak Merkezi olacak

LADİK KAYAK MERKEZİ OLACAK
18 Haziran 2009 - Persembe


AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil ve Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu ile Ladik'te önümüzdeki kış kayak yapılması için hem İl Özel İdaresi'nin hem de Kayak Federasyonu ile Samsun Kayak Kulübü'nün olağanüstü çalıştığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, hem iklim şartları hem de pistin coğrafi konumu nedeniyle Ladik Kayak Tesisleri'nin Türkiye'nin en önemli tesislerinden biri olacağını ifade etti.

Öztürk, "Ladik ülkemizin kış turizmi konusunda cazibe merkezi haline gelecektir. Devlet olarak bu alanın alt yapı çalışmaları için her türlü desteği veriyor. Samsun sadece futbolda değil artık kayakta da ülke sporuna hizmet verecektir" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil ise tesisin yol çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, "Ladik bizim için önemli merkez. 5 kilometrelik bir yol yaptık. Mekanik tesisleri yaptık. Tüm bunların dışında Türkiye'nin kış turizminde gözbebeği olacak olan Ladik için her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Samsun Kayak Kulübü Başkanı Bekir Kibaroğlu ise, "Samsun Kayak Kulübü olarak günübirlik konaklama tesisleri ve restoranları biz yapacağız. Bunları da 6 ay içinde bitireceğiz. Samsun, Ladik Kayak Tesisleri'yle bir anda sadece ülkemizin değil Avrupa'nın gözde tesislerinden biri haline gelecek" şeklinde konuştu.

2 yorum:

  1. bu kayak merkezi güzel olmuşta birde şu samsun-ladik yolu düzelse tam olacak inşallah bunuda yaparsınınız saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. yazın bile zor çıktık kar,buzda nasıl çıkacağız yol çok dik

    YanıtlaSil