Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Mart 2009 Cuma

Tatlicak koyunde yangin cikti 1 ev kul oldu

Tatlicak köyünde yangin cikti 1 ev kül oldu


Ilcemizin Tatlicak köyünde cikan yanginda Emin Akdemir'in evi yandi.
Yanginin cikis sebebi edindigimiz ilk bilgilere göre cocuklarin cekyati atese vermesi ile baslamis. Büyüyen yangin siddetli bir bicimde tüm evi etkisi altina aldi ve akabinde ev tamamen yerle bir oldu.

Suanki bilgilerimize göre Emin Akdemir'in annesi ve hanimi fenalasarak Hastaneye kaldirildi. Köylülerin yardimiyla herhangi bir can kaybi meydana gelmedi. Ladik'den gelen tek kisilik Itfaiye ekibi yarim depo söndürme suyuyla gelince yangini söndürmede güclük cekti.


Bunu gören köylüler Itfaiye ekibine büyük tepki gösterdiler ve bu esnada bazi tatsiz olaylar yasandi. Cikan kargasa Jandarma ekiplerinin sert müdahalesi ile kisa sürede dagitildi. Ilcemizden gelen yeni bir Itfaiye ekibi yangini söndürebildi. Evi kül olan Emin Akdemir'in köylülerden birinde kalacagi bildirildi.

ladik-samsun.blogspot.com olarak Emin Akdemir'e gecmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Anahtar Kelimeler: Samsun Ladik Tatlicak köyünde yangin - Samsun Ladik Tatlicak köyünde ev yangini - Samsun Ladikc Tatlicak köyünde ev yandi
Haber Kaynagi:

Tatlicak Köyü ahalisi

2 yorum:

  1. bu emin akdemir için bir çift sözüm var : çocuğun yerini söylesin . arkadaşlar bu adam kendi çocuğunu annesi ölünce evlatlık vermiştir.

    YanıtlaSil
  2. her kımsen cocugun yerını ne yapacaksın sen senın neyıne gerek cocugun yerı tahmınıme gore cok varlıklı bır aılede hem cocugun hayatı kurtulmus daha ne olsun emın bence cocuga en buyuk ıyılıgı yapmıs belkıde hayatında tek dogru şey yaptı buda cocugu evlatlık vermektı

    YanıtlaSil