Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

26 Mart 2009 Perşembe

Dag Turizminde Ladik'in yildizi parlayacak

DAĞ TURİZMİNDE LADİK'İN YILDIZI PARLAYACAK


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Akdağ Kayak Merkezi'ne yapılacak otel inşaatı alanında incelemelerde bulundu. Demir, Ladik'in dağ turizminde parlayan bir yıldız olacağını söyledi.

Uludağ'da bulunan Alkoç Otel sahibi Ender Alkoç ve Ankara'da Asal Otel sahibi iş adamı Galip Asal ve Belediye Başkanımız Kemal Kaplan, kayak merkezi için yapılacak otel alanını gezdi. İlçeyi ve Akdağ'ı beğendiklerini ifade eden iş adamları, burada yapılacak otel üzerinde etüd çalışmalarını yaptıktan sonra en kısa süre zarfında karara varacaklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise Akdağ Kayak Merkezi'nin Ladik için büyük bir nimet olduğunu ve kurulacak tesislerin Samsun turizmine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Demir, "Ladik'e kayak merkezi yapmak isteyen birçok talipli var. İlçemizin önü açık. Burası iç turizm açısından önemli bir potansiyel olacak. Buradaki imkanlar gerçekten çok güzel. Onun için değerlendirilmesi gerekiyor. İnşallah hayırlısı olur." dedi.

Belediye Başkanımız Kemal Kaplan ise ilçemizin Samsun'a büyük bir turizm potansiyeli sağlayacağını bildirdi.

Kaynak: CİHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder