Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

18 Nisan 2014 Cuma

Ladik Belediye Başkani Özbalci'dan İkiz'e Ziyaret

Ladik Belediye Başkanı Özbalcı'dan İkiz'e Ziyaret


Yerel seçimlerde Ladik Belediye Başkanı seçilen Selim Özbalcı üçüncü dönem Havza Belediye Başkanı seçilen Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Selim Özbalcı’nın hayata geçireceği projeler ile Ladik’in hızlı bir şekilde gelişeceğine inandığını belirtti.

İkiz, "Selim kardeşimin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendisine hizmet yolunda elimizden gelen katkıyı vermeye de hazırız. Selim kardeşimize görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Özbalcı ise Murat İkiz'in çevrede başarılı ve tecrübeli bir başkan olarak tanındığını ve Havza’yı bölgede örnek bir ilçe haline dönüştürdüğünü ifade ederek, "Sayın başkanımızın bilgi ve tecrübelerinden alacağımız çok şey var. Ladik’e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda sayın başkanımızın her türlü deneyim, bilgi ve birikiminden yararlanmak isteriz. Büyüklerimizin bize aktaracağı görüş ve önerileri can kulağı ile dinlemeye hazırız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder