Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

9 Şubat 2014 Pazar

Ladik Akdağ’da 2014 Fiyatları Belli Oldu

Ladik Akdağ’da 2014 Fiyatları Belli Oldu

Samsun’un Ladik ilçesindeki Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nin 2014 ücret tarifesi İl Genel Meclisi tarafından yeniden belirlendi.

İl Özel İdaresi şubat ayı üçüncü bileşimi Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ilk maddesi olan Ladik ilçesindeki Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde bulunan ve işletmesi İl Özel İdaresi tarafından yapılan telesiyej tesisinin ücret tarifesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü ve bir rapor hazırlandı. Raporu okuyan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Yıldırım, “İşletilmesi İl Özel İdaresi Ladik Akdağ Turizm Tesisleri İşletmesi tarafından yapılan tesisin alt ve üst istasyonları arasındaki ulaşımı için kişi bazında tek çıkış ve günlük çıkış ücretlerinin tespiti yapılmıştır. Buna göre, 2014 yılı için tek çıkış ücreti 5 TL, günlük çıkış ücreti 20 TL, ayrıca yeni yapılan yürüyen halı içinde kişi bazında tek çıkış ücreti 1 TL, günlük çıkış ücretinin 10 TL olarak belirlenmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder