Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

8 Aralık 2013 Pazar

Ladik'te Kış Tedbirleri Alındı

Ladik'te Kış Tedbirleri Alındı


Ladik Kaymakamı Murat Gökoğlu, kış hazırlıklarının tamamlandığını ve hedeflerinin sorunsuz bir kış geçirmek olduğunu söyledi.

Ladik Kaymakamı Murat Gökoğlu, kış hazırlıklarının tamamlandığını ve hedeflerinin sorunsuz bir kış geçirmek olduğunu söyledi.
Gökoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış aylarına yönelik tedbirlerin alındığını belirtti.
Hedeflerinin sorunsuz bir kış geçirmek olduğunu söyleyen Gökoğlu, şunları kaydetti:
"Hava muhalefetine karşı her türlü hazırlığımız tamamlanmıştır. Hedef sorunsuz bir kış geçirmek. Gerekli araç ve personel hazırlığımız yapıldı. Bugün itibarıyla kar yağarsa hizmet etmeye başlayacaklar. Kazasız ve belasız bir kış mevsimi geçirmeyi diliyorum. Vatandaşların da araçlarıyla yolculuk yaptıklarında kış şartlarına göre önlem alması gerekir. Kar lastiği takmalarını, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını, trafik kurallarına uymalarını istiyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder