Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Aralık 2012 Perşembe

Ladikliler'den Teşekkür Yemeği


Ladikliler'den Teşekkür Yemeği


Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği, dernek mülkünün alınmasında katkı sağlayanlara teşekkür yemeği verdi.

Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Atakum ilçesinde derneklerine kazandırılan mülklerinin alınmasına katkı sağlayanları Deniz Kafe'deki teşekkür yemeğinde bir araya getirdi. Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, hemşehrilerinin verdiği destekle kendi mülkleri olan çok güzel bir derneğe kavuştuklarını ifade ederek, "Dernek binamızın alımına çok büyük katkıda bulunan başta Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) üyelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Arkamızda LAYSİAD gibi bir derneğimizin olmasından gurur duyuyoruz. Tam bir birliktelik ve dayanışma örneği sergilenerek yepyeni bir dernek binamıza kavuştuk. Dernek olarak maddi sorunlarımızı halletmiş durumdayız. Bundan sonraki amacımız daha çok hemşehrimizi bir araya getirerek, daha çok beraber olmak, dertleriyle dertlenmek, sevinçlerine ortak olmak. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz." dedi.
LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük birlikten güç doğduğunu dile getirdi. Karabük, şunları söyledi: "Biz ne kadar daha çok bir araya gelirsek, ne kadar daha çok dayanışma içinde olursak o kadar daha güçlü olacağımızın inancındayım. Bizim ortak payemiz güzel ilçemiz Ladik'imize ve halkımıza daha çok katkı sağlamak, hizmet etmek. Yeni bir dernek olmamıza rağmen de güzel işler yaptık. Geçtiğimiz günlerde de Ankara'da görev yapan üst düzey bürokrat hemşehrilerimizle bir araya geldik. İnşallah önümüzdeki aylarda da tüm üyelerimizin katılımıyla Akdağ'da bir yemek organizasyonu yaparak tekrar bir araya geleceğiz. Bu anlamlı plaketi tüm LAYSİAD üyeleri adına almaktan da büyük mutluluk duyuyorum."
Yemeğe Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ladik Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Belediye Meclis Üyesi Ali Sukas, LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, Ladikli bürokratlar ve iş adamları katıldı. Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, dernek mülkünün alımında büyük katkı sağlayan LAYSİAD adına Başkan Süleyman Karabük'e teşekkür plaketi verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder