Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

23 Nisan 2009 Perşembe

23 NISAN KUTLU OLSUN

23 NİSAN KUTLU OLSUN



Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

TBMM'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Mustafa Kemal Paşa'yi bir kez daha saygı, sevgiyle ve minnetle anıyoruz !
Anahtar Kelimeler: 23 nisan - 23 april - 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami - ulusal egemenlik ve cocuk bayrami - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Mustafa kemal Atatürk - Mustafa kemal paşa'nin cocuklara hediyesi - cocuk bayrami - cocuklarin bayrami -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder