Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

12 Eylül 2012 Çarşamba

Şehit acısı Samsun Ladik'e düştü


Şehit acısı Ladik'e düştü

Şehit acısı Samsun Ladik'e düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ersan Sancı'nın (26) Ladik ilçemizdeki evinde yas var.

Askeri yetkililer, Akpınar Mahallesi'nde yaşayan anne Gülcan Sancı ve baba Metin Sancı'ya acı haberi verdi. 4 çocuk annesi Gülcan Sancı ile baba Metin Sancı acı haberi duyunca sinir krizi geçirdi. Bu sırada şehidin evinin önünde sağlık görevlileri hazır bekletildi. Daha sonra şehit evine Türk bayrakları asıldığı görüldü.

Şehit Sancı'nın, ailenin 4 erkek çocuğundan biri olduğu, bir yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve sözlü olduğu öğrenildi.

SON PAYLAŞIMI 

Şehit Uzman Çavuş Ersan Sancı, Facebook'taki sayfasında en son Türklük, vatan ve bayrağın anlatıldığı bir video klip paylaşarak altına, "Suskunluğumuz çaresizliğimizden değil fırtına öncesi sessizlikten... biz kim miyiz" diye yazdığı ortaya çıktı. Paylaştığı video klip, fon müziği eşliğinde Atatürk'ün fotoğrafı ile başlıyor. 5 dakikalık klip, Türk bayrağı, asker fotoğrafları ile devam ediyor.

Şehit Ersan Sancı, bugün Ladik'te ikindi namazindan sonra düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Editör'den Not: Şehit olan kardesimize ALLAH'dan Rahmet, geride kalan acili ailesine ve sevdiklerine sonsuz sabirlar diliyorum.