Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

13 Temmuz 2012 Cuma

Güvenlik Görevlisi Tabancayla İntihar Etti

Haber: Güvenlik Görevlisi Tabancayla İntihar Etti

Güvenlik Görevlisi Tabancayla İntihar Etti

13 Temmuz 2012 Cuma

Ladik ilçemiz'de iki gün önce bir güvenlik görevlisi, tabancayla kendini vurarak intihar etti.


Edinilen bilgiye göre, Ladik PTT Müdürlüğü'nde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Hamdi Suluova (42), ağabeyi Mehmet Suluova'nın cep telefonuna "Çocuklarım size emanet, ben yokum" diye mesaj attı. Kardeşinin mesajını okur okumaz kendisine ulaşmaya çalışan ve polise haber veren Mehmet Suluova, gittiği Büyükkızıloğlu köyündeki baba evinde kardeşinin cesediyle karşılaştı. Evli ve 2 çocuk babası HamdiSuluova'nın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 Temmuz 2012 Perşembe

16. LADİK AKDAĞ YAYLA ŞENLİKLERİ 2012


16. LADİK AKDAĞ YAYLA ŞENLİKLERİ 2012
_13-14-15 TEMMUZ 2012_



İlçenin doğal güzelliklerinden olan Ladik Yaylaları'nı, Ladik Gölü'nü ve Ladik Kaplıcası'nı tanıtmak, Ülke turizmine kazandırmak, yaz ve kış sporlarının her türünün en güzel şekilde yapılabileceğini göstermek, yöremizin örf, adet, gelenek ve göreneklerini sergilemek, folklorik zenginliklerini geliştirmek, yayla geleneğini yaşatmak, İlçe içerisinde de birlik, beraberlik ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla İlçemizde her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen Yayla Şenlikleri bu yıl 16. kez Ladik Yaylası'nda düzenlenecek.

13-14-15 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak Yayla Şenliklerinde Sünnet Şöleni, Buzağı Yarışmaları, Animasyon gösterileri, folklor gösterileri, fotograf, giyim, gıda ve sanayi ürünleri sergileri düzenlenecek ayrıca ünlü sanatçılar BENGÜ ve FERHAT GÖÇER şenliklere katılacaklar.

NOT: Şenlik alanında icki icilmemesi ve silah tasınmaması önemle rica olunur.

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Samsun'da Kuvvetli Sağanak Uyarısı


Samsun'da Kuvvetli Sağanak Uyarısı

02 Temmuz 2012 Pazartesi
Samsun merkez ile Terme, Çarşamba, Tekkeköy, Asarcık, Ladik, Gerze, Yakakent, Bafra, Alaçam, Vezirköprü, Havza ve Ladik ilçelerinde kuvvetli sağanak beklendiği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Samsun il merkezi ile Terme, Çarşamba, Tekkeköy, Asarcık, Ladik, Gerze, Yakakent, Bafra, Alaçam, Vezirköprü, Havza ve Ladik ilçelerinde 21.20-00.30 saatleri arasında "kuvvetli sağanak" beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Sağanağın, aralıklarla bu gece ve yarın sabah saatlerinde de etkisini sürdürmesinin beklendiği kaydedildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı