Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

23 Ağustos 2009 Pazar

Ladik te 2.5 siddetinde deprem

Ladik'te 2.5 siddetinde deprem
23 Agustos 2009 Pazar

Ladik ilçemizde bu sabah saat 06.58'de 2.5 büyüklüğünde hafif siddetli bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgilere göre, bu sabah saat 06.58'de merkez üssü Ladik ilçesi olan hafif siddetli bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 9.1 kilometre altında ve Richter ölçeğine göre 2.5 şiddetinde olduğu kaydedildi.

Kaynak: Ihlas Haber Ajansi

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Ladikli bebek icin kurtarma seferberligi

Ladikli bebek için kurtarma seferberliği
12 Ağustos 2009 Carsamba


Samsun'da, Beydoğan çifti'nin 6,5 aylık doğan 650 gram ağırlığında ki bebeği, solunum yetmezliği sebebiyle hava ambulansıyla Ankara'ya gönderildi.

Ladik İlçemiz'de ikamet eden bir yıllık evli İsmail Beydoğan, 6,5 aylık hamile eşi Döndü Beydoğan'ı, sancılarının tutması üzerine Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirdi. Daha sonra ameliyata alınan hamile kadın, 650 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Beydoğan çifti'nin ilk bebeği olan 6,5 aylık kız bebek, solunum yetersizliği sebebiyle kuvöze alındı. Daha sonra gerekli tedaviler için Ankara'ya sevki gereken bebek için doktorlar seferber oldu. Bebeğin hayata tutunmasını sağlamak için Sağlık Bakanlığı'ndan hava ambulansı istendi.

Sağlık Bakanlığı'ndan kısa sürede cevap geldi ve 650 gram ağırlığında ki parmak bebek için 112 Acil Servis Hava Ambulans Helikopteri Samsun'a geldi. OMÜ helikopter pistine inen hava ambulansı, bebeği alarak Ankara'ya götürdü.

Duygularını anlatan baba İsmail Beydoğan, "Eşim rahatsızlandığı için gece saat 02.30'da hastaneye getirdik. Çocuğum da sabah 04.00-05.00 sıralarında dünyaya geldi. Eşim yoğun bakımda, doktorların demesine göre durumu iyi. Kızım da tedavisinin yapılması için Ankara'ya gönderildi. İnşaallah kızım ve eşim kurtulur" dedi.

Kaynak: Ihlas Haber Ajansi

5. Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri Resimleri

5. Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri Resimleri

Resimleri büyütmek icin üzerine tiklayin

tatlicak-yayla-senligi-2009 tatlicak-yayla-senligi-2009 tatlicak-yayla-senligi-2009 tatlicak-yayla-senligi-2009 tatlicak-yayla-senligi-2009

Resimler yüklenecek, takip etmeye devam edin....

6 Ağustos 2009 Perşembe

5. Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri programi

5. Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri programi

8 Agustos 2009 Cumartesi
  • Ikindi namazindan sonra mezarlik ziyaretleri ve Mevlid-i Serif okunmasi
  • Aksam Köy meydaninda Sinevizyon gösterisi ve eglence



9 Agustos 2009 Pazar

  • 07.30 - Köyden hareket
  • 08.00 - Kahvalti ve dinlenme molasi
  • 09.30 - Saygi durusu ve Istiklal Marsi
  • ------- - Acilis Konusmasi
  • 10.00 - Canli Müzik
  • 11.00 - Yarismalar ve Skecler
  • 12.00 - Canli Müzik
  • 12.30 - 1. Hediye cekilisi
  • 13.00 - Yarismalar ve Skecler
  • 14.00 - Oyunlar
  • 15.00 - Canli Müzik
  • 15.30 - 2. Hediye cekilisi
  • 16.00 - Güres Turnuvasi
  • 17.00 - Cekilisler ve Hediye dagitimi
  • 18.00 - Senlik agasinin secilmesi
  • 19.00 - Müzik ve Eglence
  • 22.00 - Köy meydaninda eglence ve havai fisek gösterisi

5 Ağustos 2009 Çarşamba

5. Geleneksel Tatlicak köyü Yayla Senlikleri

5. Geleneksel Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri 2009

5. Geleneksel Tatlicak Köyü Yayla Senlikleri

9 Agustos Pazar günü Tatlicak Köyü yaylasinda....

Mavi Karadeniz TV ekibi de ayrica cekimlerde bulunacaktir

Köyümüzün Yayla Senliklerine herkesi bekleriz....

Bu gece Berat Kandili

Berat Kandiliniz kutlu olsun
05 Ağustos 2009 Carsamba


Bu gece Berat Kandili. Berat, suçtan, günahtan kurtuluş belgesi anlamına geliyor. Bu vesile ile siz degerli hemsehrilerimin Berat kandilini kutlar ve daha nice kandiller görmenizi Cenabi Hak'tan dilerim.

BU GECE AF DİLEYİN

Öte yandan Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu Kandil dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bardakoğlu, 'kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen, ayrıca mübarek ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat Gecesi'nin, inananlara, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Yaratıcı'nın sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerektiğini bir kez daha hatırlattığını' ifade etti.

TEFEKKÜR ETME ZAMANI

Kandil olarak adlandırılan bu gecelerin, insanlara, hızlı bir şekilde geçen hayatta durup düşünme, öze dönme ve günahlarla kirlenen gönül dünyasını temizleme fırsatı sunduğunu vurgulayan Bardakoğlu,, mübarek gün ve gecelerin Kur'an'la buluşma, Hz. Peygamber'in eskimez öğütlerine kulak verme ve O'nun sünneti ile hayat bulma fırsatı olduğunu kaydetti.

4 Ağustos 2009 Salı

Ladik te trafik kazasi: 8 kisi yarali

Ladik'te trafik kazası: 8 kisi yaralı
04 Ağustos 2009 Sali



Ladik'te Samsun-Ankara karayolu Toptepe mevki'sinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun-Ankara karayolu Toptepe mevki'sinde pazartesi aksam saat 19.00 sıralarında meydana geldi.


Samsun istikametine gitmekte olan Ayfer Bilgi yönetimindeki 01 DN 964 plakali otomobil ile aynı istikamete giden Ahmet Top idaresindeki 55 H 0775 otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın ardından her iki otomobil de şarampole yuvarlandı. Kazada Ayfer Bilgi, Gökçe Bilgi, Aysun Adanur, Tuğçe Bilge, Ayşe Hayat Bilgi, Ahmet Top, Necibe Top ve Gizem Top yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Ihlas Haber Ajansi