Ladik-Samsun blogumuza hos geldiniz ** Welcome to our blog Ladik-Samsun ** Willkommen in unserem Blog Ladik-Samsun ** Welkom op onze blog Ladik-Samsun ** Bienvenue sur notre blog Ladik-Samsun ** Bienvenidos a nuestro blog Ladik-Samsun ** Bem-vindo ao nosso blog Ladik-Samsun ** Benvenuti sul nostro blog Ladik-Samsun ** selamat datang di blog kami Samsun-Ladik ** مرحبا بكم في بلوق Ladik - سامسون ** Добро пожаловать на наш блог Ладик-Самсун ** Velkommen til vores blog Ladik-Samsun ** Καλώς ήρθατε στο blog μας Ladik-Samsun ** ברוכים הבאים אל הבלוג שלנו Ladik-Samsun ** आपका स्वागत है हमारे ब्लॉग Ladik करने सैमसन **.

25 Nisan 2009 Cumartesi

BASBAKANIMIZ FESHANE SAMSUN TANITIM GUNLERİNDE

BAŞBAKANIMIZ CUMARTESİ GÜNÜ FESHANE SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE


25 NİSAN 2009 CUMARTESİ GÜNÜ BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANINDA KATILARAK ONURLANDIRACAĞI SAMSUN TANITIM GÜNLERİ VE BÜYÜK ŞENLİKLERİ SAMSUN VALİLİĞİ, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE BELEDİYELERİ , KAYMAKAMLIKLAR VE İSTANBULDAKİ DERNEK VE HEMŞEHRİLERİMİZİN KATILIMI VE SAYIN BAŞBAKANIMIZINDA ONURLANDIRACAĞI BU BÜYÜK BULUŞMA 24-25-26 NİSAN 2009'DA FESHANEDE KURULACAK 70 STAND İLE GERÇEKLEŞECEKTİR.

BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR.

FESHANE SAMSUN TANITIM GÜNLERİ

FESHANE SAMSUN TANITIM GÜNLERİ PROGRAM AKIŞI

1.GÜN (24 NİSAN 2009)
- 19:00 Açılış ve Standların gezilmesi
- Anma programları ve paneller
- Sanatçı konserleri

2. GÜN (25 NİSAN 2009)
- Gündüz stand tanıtımları (canlı yayın)
- 19:00 Sn. Başbakanımızın katılımı ve açılış konuşmaları.
- Konser;
Sunucu : Çiğdem Tunç
Sanatçılar: ..Orhan Hakalmaz
....................Sami Aksu
....................Hüseyin Şimşek
....................Rahmi Aydın
- Plaket takdimi

3. GÜN (26 NİSAN 2009)
- Stand ziyaretleri
- Dernek ve İlçelerin tanıtımları.
- 19:00 Halk konserleri.

23 Nisan 2009 Perşembe

23 NISAN KUTLU OLSUN

23 NİSAN KUTLU OLSUN



Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

TBMM'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Mustafa Kemal Paşa'yi bir kez daha saygı, sevgiyle ve minnetle anıyoruz !
Anahtar Kelimeler: 23 nisan - 23 april - 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami - ulusal egemenlik ve cocuk bayrami - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Mustafa kemal Atatürk - Mustafa kemal paşa'nin cocuklara hediyesi - cocuk bayrami - cocuklarin bayrami -

9 Nisan 2009 Perşembe

Ladik'te ögrenci yurdunda Tüp patladı: 2 yaralı

ÖGRENCI YURDUNDA TÜP PATLADI: 2 YARALI

İlçemiz'de özel bir öğrenci yurdunda mutfak tüpünde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1'i öğrenci 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akpınar Mahallesi'nde bulunan özel bir öğrenci yurdunda saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, mutfakta bulunan tüpün patlaması sonucu aşçı Akgül Tulum (40) ile Anadolu Öğretmen Lisesi 2. Sınıf Öğrencisi Burak Bektaş (17) yaralandı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan aşçı Akgül Tulum ile öğrenci Burak Bektaş, Ladik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Kaynak: Ihlas Haber Ajansı

8 Nisan 2009 Çarşamba

Ladik'te deprem

Ladik'te deprem

Ladik ilçemizde dün aksam saat 21.00'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgilere göre, dün akşam saat 21.00'de merkez üssü Ladik ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 3.7 kilometre altında ve Richter ölçeğine göre 3.4 şiddetinde olduğu kaydedildi. Depremin hafif şekilde hissedildiği öğrenildi.

6 Nisan 2009 Pazartesi

Köpek küçük çocuğu parçalıyordu

Köpek küçük çocuğu parçalıyordu


İlçemiz'in Doğantaş köyünde köpeğin saldırdığı 4 yaşındaki bir çocuk kanlar içinde kalarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Doğantaş köyünde meydana gelen olayda, 4 yaşındaki Enes U., evlerinin önünde oyun oynarken köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeğin kafasının çeşitli yerlerinden ısırdığı Enes U., ailesi tarafından Ladik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İha